Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΡΙΟ, 20-11-2016, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΕ

Συνάδελφοι,


Συμμετέχοντας και ψηφίζοντας αυτούς που θεωρούμε ότι θα μας εκπροσωπήσουν καλύτερα, συνδιαμορφώνουμε την διοίκηση του επαγγελματικού και επιστημονικού μας φορέα, για τα Κεντρικά και Περιφερειακά Όργανα.

Τους εξουσιοδοτούμε για την μεταφορά της φωνής μας στα αυτιά της εκάστοτε εξουσίας, για την διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα, για την προώθηση των θεμάτων του επαγγέλματος και  για άσκηση πίεσης και κατάθεση προτάσεων που θα συμβάλουν στο άνοιγμα των τομέων της επαγγελματικής μας δραστηριότητας και για την δημιουργία νέων πραγματικών  θέσεων και αντικειμένου εργασίας για μηχανικούς με την επανεκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας.


Για τα όργανα του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας, ΣΤΗΡΙΞΤΕ με την ψήφο σας την παράταξή μας ''ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΡΑΜΑΣ'', την αυθεντική και ισχυρή φωνή της Δράμας, που έχει επιβάλει την ισοτιμία των μηχανικών της Δράμας στα όργανα του φορέα, προσθέτοντας δύναμη και ισχύ στο Τμήμα. Ισοτιμία στους πόρους, τις δυνατότητες και τη διοίκηση :
  • Για να υποστηριζουμε και να διεκδικούμε με συνέπεια ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα του επαγγέλματος μεγάλα και μικρά και να προωθούμε τις αναγκαίες θεσμικές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση της αναπτυξιακής διαδικασίας.
  • Για να αγωνιζόμαστε για την ΙΣΟΡΡΟΠΗ ενιαία ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας μέσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ενάντια στην ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ της Δράμας.
  • Για να προωθούμε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ για την ΕΞΕΛΙΞΗ του διπόλου Καβάλας-Δράμας, ως κορυφαίου αναπτυξιακού πόλου σε πολλούς τομείς της Περιφέρειας ΑΜΘ.
  • Για να διατηρούμε ΖΩΝΤΑΝΟ το ΤΕΕ και στη Δράμα και ΑΝΟΙΚΤΗ  (*) την Νομαρχιακή Επιτροπή.


(*) Η δραματική συρρίκνωση των πόρων από το κεντρικό ΤΕΕ και η σπάταλη διαχείριση της περιόδου 2010-2013 που ανάλωσε τεράστια ποσά από τα αποθεματικά του Τμήματος, τα οποία έχουν σήμερα μηδενιστεί,  έχει καταστήσει οριακή τη λειτουργία του γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας, η οποία απαιτεί ελάχιστους πόρους που όμως αντιστοιχούν σήμερα στο 50% της συνολικής ετήσιας επιχορήγησης του Τμήματος που δεν ξεπερνά πλέον τις 20.000,00 €.


Από τις 08:00 έως 19:00 στα γραφεία του ΤΕΕ σε
Καβάλα και Δράμα 
 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ,


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΕΕ


ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.







Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΕ-ΑΜ

''ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΡΑΜΑΣ''
δύναμη για τους μηχανικούς ←→ ανάπτυξη για τον τόπο μας

ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΒΟΛΗΣ,
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές : http://engdramas.blogspot.com


 Δείτε τα ψηφοδέλτιά μας :

                                 Για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-ΑΜ
                     
                                 Για το Πειθαρχικό Συμούλιο του ΤΕΕ-ΑΜ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου