Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ

Οι ''ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΡΑΜΑΣ'' ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που μας στήριξαν στην χθεσινή εκλογική διαδικασία εκλογής εκπροσώπων για το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ και μας εμπιστεύτηκαν με το εκπληκτικό ποσοστό του 77% των ψήφων στη Δράμα και το 30,5 % περίπου των ψήφων του Τμήματος.
(δείτε τα αποτελέσματα του Περιφερειακού Τμήματος εδώ)
Η στήριξη αυτή μας δίνει μεγάλη χαρά και είναι τεράστια τιμή, την οποία αναλαμβάνουμε ως μεγάλη ευθύνη για πιο αποτελεσματική συνέχιση της προσπάθειας και του αγώνα μας για θετική συμβολή στα προβλήματα των συναδέλφων και της άσκησης του επαγγέλματος  μεγάλα και μικρά.

Για συνεχή προσπάθεια συμβολής στα θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή διαδικασία της περιοχής μας, μέσα από τον θεσμικό ρόλο του ΤΕΕ. 

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους της παράταξης μας για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν προκειμένου να πείσουμε για την σημασία της υπερψήφισης των ''ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΡΑΜΑΣ'', για το ΤΕΕ-ΑΜ, για την Δράμα, την Καβάλα, την Ανατολική Μακεδονία.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά και συγχαίρουμε τους συναδέλφους και συνεργάτες που εργάστηκαν εντατικά και με αφοσίωση στις εφορευτικές επιτροπές και στις γραμματείες για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών μας. 

Συγχαίρουμε όλους τους εκλεγόμενους εκ των υποψηφίων στα όργανα του ΤΕΕ-ΑΜ για την περίοδο 2017-2019, αναγνωρίζουμε όμως ότι στο δρόμο που έχουμε μπροστά μας  στη δυσκολότερη περίοδο για τον κλάδο μας, χρειάζεται συστράτευση όλων, εκλεγόμενων και μη, σε μία πορεία συνεργασίας και αφοσίωσης για επιτυχίες στο σκοπό μας, που είναι η υπηρέτηση του επαγγέλματος, των συναδέλφων και του θεσμικού ρόλου του ΤΕΕ.



«ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΡΑΜΑΣ»
δύναμη για τους μηχανικούς ←→ ανάπτυξη για τον τόπο μας
                                    
                                     ''Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΕ-ΑΜ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου